Fakta om klubben

AUG er en af Danmarks ældste dykkerklubber. Klubben startede i 1965 under biologistudiet på Københavns Universitet. Sidenhen har klubben udviklet sig som enhver anden dykkerklub, uden specielt fokus på det akademiske.

AUG er en rigtig god dykkerklub. Vi har nogle gode dykkere og hardcore rugbyspillere, vi har vores rib Ørnen  og to mindre gummibåde. Vi har gode lokaler på Østerbro. Vi har plads til flasker og bly i kompressorrummet og resten af udstyret på loftet som er fint til at opbevare dragter, der er et værksted fyldt med værktøj, vi har et lokale til undervisning, baren er fin og endda for det meste fyldt op. Vi har udstyr til eleverne og svømmehalstid om vinteren og vel vigtigst af alt så er det hyggeligt at være på ture, til fester og i klubben.

AUG har både en dykkerafdeling, en afdeling for UV-Rugby og et par enkelte UV-jægere. Alle dykkercertifikater og alle niveauer af rugbyspillere er velkomne.

Vi deler et klubhus på Carl Nielsens Allé 11 på Østerbro med dykkerklubben Aquarius.

Klubben har nitrox-anlæg med mulighed for helium-påfyldning.

Dykkermedlemmernes baggrund er blandet men der er en overvægt af CMAS-dykkere, da mange af medlemmerne er uddannet i klubben. I Rugby er der alle niveauer, lige fra devirkelig gode til motionsplan.

Der er regelmæssig uddannelse af nye CMAS dykkere på * og **-niveau hvert år, og klubben har en instruktørgruppe med kompetence til alle uddannelsesniveauer.

Skriv endelig, hvis du har lyst til at vide mere eller komme forbi og se klubben eller være med til en træningsaften med rugby.

Skriv et svar