UV-Rugby

UV-Rugby i AUG

AUG optager PT. ikke UV-Rugby medlemmer.
Disse sider er blot til information.

I AUG er der, som i så mange andre dykkerklubber, altid blevet spillet bold – for konditionens skyld. Men vi fik bold på tanden og meldte et hold til turneringen i 1997 og har nu et hold i 2. division.

Se starten på en af vores kampe fra foråret 2009 mod Amager (som vi naturligvis vandt. AUG er hvid):

Hvis man ikke har dykkercertifikat, har vi et særligt UV-rugbymedlemskab til kun 450 kr/år. Dertil kommer DSF-medlemskab (276.- pr. år), som er nødvendigt, hvis man skal spille kampe.

Vi har ganske stor spredning på holdet. Nogle har spillet mange år, nogle kommer fra andre klubber, og andre er helt grønne. Flere af vores spillere har deltaget eller deltager stadig på henholdsvis dame- og herrelandsholdet.

Vores mål er at kunne gøre os gældende i toppen af dansk uv-rugby, uden vi dog vil gå på kompromis med, at det skal være sjovt og hyggeligt at spille i AUG, hvad end man stræber efter at blive udtaget til kampe, eller blot vil forbedre sin fysiske form på en sjov og udfordrende måde.

En træningsgang består typisk af en intensiv opvarmning med intervaltræning, svømmetræning og “holde-vejret”-træning. Derefter laver vi tekniske øvelser. Sidst men ikke mindst får vi spillet noget bold.

Skulle du have lyst til at prøve at spille UV-rugby og lider du ikke af vandskræk, er du velkommen til at kontakte UV-rugbyudvalget på uvrugby@aug.dk.

Se flere videoer fra vores kampe:
www.youtube.com/watch?v=RfBWh1ulCg4
www.youtube.com/watch?v=pXKkjxboOjM
www.youtube.com/watch?v=BnQynDlWfYo

Jakob laver mål mod Amager …. men dommeren ser det ikke:

Skriv et svar